Kennel Brickstones

Vi är en kennel som satsar på välmeriterade, sunda frallor med bra mentalitet.

RSS 2.0

Alla valpar är sålda. Nästa kull planeras till sommaren 2016

Alla valpar i vår Countrykull har hittat nya familjer. Vi planerar kommande kull på Vera men först om ca 1 år. Vera är en mycket mjuk, social och ytterst älskvärd tjej. Hon är utställd med excellent och CK, är kontrollerad UA på hjärta och patella och är fri från allergier och hudproblem. Hane är inte utsedd ännu och hon ska först meriteras mer i utställningsringen samt växa på sig lite mer innan det när dags att bli mamma.

Categories: Okategoriserade

8 Responses to “Alla valpar är sålda. Nästa kull planeras till sommaren 2016”

 • ettie skriver:

  Hej vilka otroligt fina hundar ni har. Är det möjligen så att man kan sätta upp sig som mycket intresserad av er nästa. Jag är djurvän och hundvän har nu en fin äldre dam (engelsk springerspaniel 11år) men har länge tittat efter en fransk bulldog.

  med vänlig hälsning Ettie Eriksson Burnette Västerås

 • Therese skriver:

  Hej! Jag är mycket intresserad av att ställa mig i kö till nästa kull 2016. Har länge velat skaffa mig en fransk bulldog men väntat på rätt tid och det är nästa sommar! Era hundar ser så fina ut och känns som en väldigt trygg kennel, vilket jag verkligen värdesätter!

 • Erika granath skriver:

  Hej!har kollat runt lite på uppfödare.vill så gärna ha en franskbulldog,bor i Uppsala.hoppas på att ni kan höra av er till mig.jag å min sambo längtar efter härliga promenader, vi mycket tid, då vi har 2 nästan vuxna barn,17 år/20år som bor hemma. Vi brinner för dessa små trubbnosar. Kommer även kunna ha med denna lilla krabat till jobbet.här finns mycket kärlek att ge! Hoppas på svar.erika/Roger/Rickard/Nicklas.0708-657177.

 • Birgitta Person skriver:

  Hej, är intresserad av en valp-sommaren 2016 jag bor i Göteborg, har sommar/vinterhus i Ångermanland.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>