Kennel Brickstones

Vi är en kennel som satsar på välmeriterade, sunda frallor med bra mentalitet.

RSS 2.0

Köpa valp från Kennel Brickstones
Vad roligt att du är intresserad av en valp från vår kennel!
Vi följer SKK och FBKs rekommendationer för avel. Alla hundar vi använder i vårt avelsarbete har bra andning, är sociala, trevliga och rastypiska hundar. De är utställda med goda resultat och har självklart godkänd kontroll av hjärta och patella. Våra tikar är våra familjemedlemmar och lever som sådana. Deras valpar växer upp i vårt hem och är vana vid barn, andra hundar och är socialiserade innan leverans.

Vid leverans:
Köpeavtal från SKK
Medföljer stamtavla från SKK
Information gällande föräldrar och uppväxt
Valpen är chipmärkt
Valpen får med sitt vaccinationsintyg
Valpen är veterinärbesiktad (intyg max 7 dagar)
Valpen är avmaskad 3 gånger
Fullständiga instruktioner gällande mat och skötsel
Livslång support och hjälp från oss
Valpfilt som luktar ”mamma”
Kvalitetsfoder för den första tiden

Vi arrangerar valp/kennelträffar och hjälper gärna till vid utställningar/prov om så önskas.

Är du intresserad av en valp från oss? Vi har ingen kö utan vill träffa de som är seriöst intresserade för att välja ut de bästa hemmen till våra valpar samt att försöka matcha rätt valp med rätt valpköpare. Skicka gärna ett mail och berätta mer om er själva, vad ni har för önskemål, vilka planer ni har för valpen, erfarenhet av rasen etc. Ju mer ni berättar desto bättre, eller slå oss en signal!

5 Responses to “Köpa valp från oss”

 • Jovana Stojanov skriver:

  Hej,

  Mitt namn är Jovana och jag har alltid velat ha hund i mitt liv.
  Jag är intresserad så mycket i eran nästa kull, även jag vet att det planeras inte förrän kanske även två eller ett och ett halvt år framåt.
  Jag växte upp i Serbien i en vacker stad som heter Novi Sad och sedan jag var liten så hade jag stort intresse för hundar. Eftersom mina föräldrar inte ville ha en hund (eller katt), och då när jag var små på 80-talet då hade man många hundar som var hemlösa och som bara gick på gatorna och var hungriga. Jag hade en kompis och vi två, vi tog hand om olika hundar hela tiden. :)
  Just för flera år tillbaka så fastnade jag till Franskt bulldogg! Tycker om dem så mycket!
  Dock så är det så att vi har en katt redan, men hon är världens snällaste, och är fyra år gammal, heter Maja. Hon är dessutom en innekatt.
  Jag flyttade till Stockholm för att plugga på Kungl. Musikhögskolan år 2006. När utbildningen var klar, hade jag då redan träffat min nuvarande man. Idag bor vi tillsammans med våran femårige son, Emil.
  Vi bor trevligt i Sköndal i Stockholm, med mycket natur omkring, med Drevviken sjön som ligger 100 meter från porten.
  Nu har jag bara babblat och skrivit kanske för mycket. Hoppades på att ni kunde höra av er, åtminstone så att vi har gjort någon kontakt.
  Jag önskar veta lite innan det blir en ny kull med valpar, så att jag kan förbereda lite, både ekonomiskt och att planera hur vi ska göra det, att ha lite framförhållning.

  Tack på förhand!
  Hoppas ni hör av er!
  Vänliga hälsningar,
  Jovana J Stojanov

  • Petra skriver:

   Hej!
   Gå gärna in och följ oss på vår facebooksida som vi uppdaterar lite mer frekvent. Vi har inga planerade kullar just nu utan det kommer att dröja ca 1,5 år tills vi har en valpkull hos oss.
   Mvh Petra

 • Petra skriver:

  Hej! Vi har inga planer på valpar till sommaren utan det kommer nog att dröja ett tag till innan vi får en ny kull hos oss. Vi tar gärna emot besök så snart våra valpplaner är lite mer konkretiserade.
  Med vänlig hälsning Petra

 • George/Anna skriver:

  Vi är intresserad i en till fransk bulldog. När har ni planer för nästa kull?

  Med vänliga hälsningar,

  George + Anna

  • Petra skriver:

   Hej!
   Vi väntar valpar i början av april. Gå gärna in på vår facebooksida som vi uppdaterar mer frekvent.
   Med vänlig hälsning Petra


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>