Kennel Brickstones

Vi är en kennel som satsar på välmeriterade, sunda frallor med bra mentalitet.

RSS 2.0

Vi har inga valpar till salu för tillfället!

Här finns lite info från tidigare kullar!
Countrykullen!


”Elsa” SE UCH Hansella Aglaos och SE UCH Hardy Nova Dog kull föddes 27/2-2015! Det blev 6 valpar! 3 tikar och 3 hanar. Båda föräldrarna är kontrollerade ua för både hjärta och patella och är hälsosamma och trevliga individer. Elsas första kull är även den utvärdrad och båda valparna är även de ua på hjärta och patella samt utställda med excellent och CK.

Champagnekullen!
Elsa (Se UCH Hansella Aglaos) och Charlie (DK UCH SE UCH FI UCH Petit Libelle Chaplin) är föräldrar till vår första kull som föddes den 7/7-13. Det blev två valpar, en brindle hane, Brickstones Bollinger ”Bosse” som bor hos Matilda i Åkersberga ocn en fawn tik, Brickstones Veuve Clicquot ”Vera” som bor kvar hos oss. Båda två har ärvt sina föräldrars fina egenskaper och är visade i utställningsringen med Excellent och CK som resultat! De är även undersökta för hjärta och patella vilket de klarade galant! Läs mer om dem under nyheter!


Båda föräldrarna är trevliga familjehundar med bra mentalitet, och självklart UA på patella och hjärta. Charlie är dessutom testad negativt för blåa anlag. Detta är en spännande kombination som vi tror jättemycket på och det ska bli så roligt att se resultatet!

Valpar från Kennel Brickstones föds upp i vårt hem tillsammans med vår familj och de är vana vid barn och andra hundar. De levereras tidigast vid 8 veckor och då är de avmaskade, veterinärbesiktade, vaccinerade, chipmärkta, registrerade i SKK och valpkullsförsäkrade med dolda fel i Agria.

Vi följer självklart SKK och FBKs avelspolicy!